NOVAK REŠIO DA SVIMA ZAPUŠI USTA Đoković jednom rečenicom odgovorio na sve zle komentare

0
Novak Đoković, Foto: Starsport©

Novak Đoković rešio je da posle poraza u finalu Rolan Garosa svima zapuši usta

Na sebe vidim na drugačiji način od onog na koji me vide drugi ljudi. Jedina konstanta u mom životu je promena, ja na taj način shvatam život. Imam otvorn um i otvoreno srce i pokušavam da napredujem, rastem i razvijam svoj karakter. Pokušavam da budem najbolje moguće ljudsko biće. Imam mane, kao i svi drugi, ali pokušavam da se uvek podsetim koliko imam sreće što sam u ovoj poziciji, pogotovo kada se ispisuje istorija na velikim turnirima i u velikim mečevima – rekao je Đoković.

Srpski teniser se u teškim momntima priseća svog odrastanja.

– Tada se prisećam gde sam odrastao i kako sam odrastao. Konstantno sebi ponavljan da moram da budem zahvalan zbog života koji sam stvorio. Nastavljam da radim i da uživam u ovom sportu. Naravno, porazi kao što je ovaj nikada nisu za uživanje, ali u najvećim porazima dobijate najveće lekcije, što kao teniser, što kao čovek. Takav ‘majndset’ pokušavam da negujem i razumem da postoje ljudi koji ne vole to što radim na terenu – kaže Novak.

Za kraj je imao poruku.

– Ne mogu svi da me vole. Ja mislim da morate da razumete vašu poziciju u životu, budete zahvalni i nastavite dalje – zaključio je Đoković.

alo

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime