NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA BAJDENA: Pogledajte šta mu je ISPALO IZ RUKAVA! Novinar pritrčao odmah (VIDEO)

0

Bajden je u opširnom intervjuu za CNN imao ceduljicu sa ispisanim tezama za razgovor, koja mu je u jednom trenutku ispala iz ruku.

Američki predsednik Džo Bajden u intervjuu za CNN govorio je o nizu aktuelnih tema, od Rusije i Putinove nuklearne pretnje do recesije i odnosa sa Saudijskom Arabijom. U jednom trenutku iz ruke mu je ispala ceduljica, na kojoj su po svemu sudeći bile ispisane smernice za razgovor sa novinarom.

U drugoj ruci je držao hemijsku olovku.

Ovo nije prvi takav slučaj. Pre nekoliko meseci, novinari su razotkrili Bajdena kada su objavili fotografije instrukcija koje je imao na Šalabahteru tokom sastanka sa vodećim ljudima iz energetskog sektora u Beloj kući. Fotoreporteri su ga snimili kako drži papir sa uputstvima šta da radi i kaže tokom sastanka.

Takođe, nedavno je nakon govora na konferenciji Globalnog fonda u Njujorku pokušao da napusti scenu, ali nije sve išlo po planu. Krenuo je u pogrešnom pravcu i iznenada zastao i zbunjeno pogledao oko sebe. Prokomentarisali su da se potpuno izgubio na sceni.

U javnosti je sve više Bajdenovih gafova koji, prema mišljenju stručnjaka, ukazuju na pogoršanje Bajdenovih kognitivnih sposobnosti. Podsetimo, predsednik SAD Džo Bajden će 20. novembra proslaviti 80. rođendan.

(MONDO)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime