Novi napad ustaša u Dalmaciji! Svuda im se priviđaju Srbi, pa ne znaju više gde UDARAJU!

0

Hrvatski portal Morski dobio je prethodnih dana od čitalaca niz uvreda, zbog vesti o zemljotresu u Australiji, u kojoj je epicentar potresa označen međunarodnom oznakom – crvenom petokrakom.
Neki od čitalaca, portal su zbog toga nazvali „srpskim agresorima“, „teroristima“, „komunjarama“, napisao je glavni urednik portala Jurica Gašpar. Kako se navodi, i drugi portali, koji su pisali o nekom zemljotresu isto su prošli.

– Razlog je racionalnom i bistrom mozgu, najblaže rečeno – bizaran; screenshot grafičkog izveštaja s kartom i oznakom epicentra podrhtavanja tla, koji je označen petokrakom – naveo je Gašpar.

Prema njegovim rečima, crvenu petokraku kao ounaku izabrali su grafičari web stranice CSM/ENSC, iza koje stoji Evropsko-mediteranski seizmološki centar, osnovan 1975. u Strazburu, i njome se označavaju svi epicentri na svim stranama sveta.

Crvena zvezda označava podrhtavanje koje nastaje na dubini do 40 km, žuta za dubine od 40-80 km, zelena od 80-150 km, plava od 150-300 km i ljubičasta za nastanak potresa na dubinama većim od 300 km.

– Sledeći put kad bude negde treslo, imajte to na umu. Nema teorija zavere, a nisu udbaši, Srbi, ni komunjare. Stvar je zapravo puno prizemnija – epicentar gluposti u nečijim glavama – napisao je Gašpar.

Izvor: Alo

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime