NOVI RAZDOR U OPOZICIJI Veselinović sad poručuje Sergeju: Dobili ste sve naslovne strane, A I CENZUS, AVANSNO

0

Povodom jučerašnjeg incidenta na lidera PSG Sergeja Trifunovića oglasio se i Janko Veselinović iz Pokreta za preokret, koji je inače članica opozicionog Saveza za Srbiju (SzS).

Naime, na Trifunovićevu izjavu da ceo narativ koji deo opozicije koja je u bojkotu, upućuje ka njima – da su prodani Vučićevi plaćenici, time zapravo “crtaju mete na njihovom čelu”, zbog čega dolazi do ovakvih slučajeva, Veselinović kaže kako su sada dobili svu medijsku pažnju, a i cenzus, avansno.

“Sada ste dobili sve naslovne strane. Vučić vam je avansno dao i cenzus. A optužili ste “bojkotaše” da vam crtaju metu. Kao Oliveru Ivanoviću. Stidite se!!! Jel sad slobodno možemo da kažemo da radite za Vučića ili moramo da uvijamo? Bojkot i zbog takvih”, napisao je Veselinović na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, Veselinović je takođe napisao na Tviteru da ovaj događaj pokazuje da nema uslova za slobodne izbore. Međutim, na njegovu konstataciju vrlo brzo je reagovao član predsedništva Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović koji je kazao da je to ustvari “dokaz da su direktno odgovorni za trovanje dela društva”.

Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime