OBJAVLJEN UZNEMIRUJUĆI SNIMAK KATAPULTIRANOG PILOTA Teške scene u Rusiji posle pada aviona Su-34 (VIDEO)

0

Prema poslednjim informacijama, u padu aviona Su-34 u Jejsku u Krasnodarskom kraju poginulo je 13 ljudi, dok je 19 povređeno, saopštio je pomoćnik ministra zdravlja Rusije Aleksej Kuznjecov.

– Prema podacima Ministarstva za vanredne situacije, nakon čišćenja ruševina na mestu pada aviona u Jejsku pronađena su tela žrtava. Prema poslednjim informacijama, u padu aviona poginulo je 13 ljudi, uključujući i troje dece – rekao je Kuznjecov.

Kako je precizirao, u nesreći je povređeno 19 ljudi koji su prebačeni na bolničko lečenje. Pružena im je sva medicinska i psihološka pomoć.

Sinoć je u dvorištu stambene zgrade u Jejsku pao ruski supersonični lovac-bombarder Su-34, nakon čega se zapalilo gorivo u avionu. Nakon pada letelice, izbio je požar na površini od 2.000 kvadratnih metara na prva četiri sprata zgrade. Požar je kasnije ugašen.

U Kremlju su nakon nesreće saopštili da je predsednik Rusije Vladimir Putin naredio da se pruži sva neophodna pomoć stradalima zbog rušenja aviona. Kako se navodi, predsednik je naložio šefu regiona, ministru za vanredne situacije i ministru zdravlja da otputuju u Jejsk i pruže pomoć stradalima.

Objavljen je i snimak na kom se vidi i katapultirani pilot.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime