OGLASIO SE SERGEJ TRIFUNOVIĆ POSLE SAOBRAĆAJKE: “Neko vreme sam na bajsu”

0

Sergej Trifunović, vođa Pokreta slobodnih građana (PSG), oglasio se na društvenim mrežama posle udesa koji je za vikend imao na auto-putu. 

Podsetimo, on je izazvao udes na novosadskom auto-putu, krećući se u smeru ka Novom Sadu svojim automobilom marke “audi Q2”. Zakucao se u “fiat”, koji je išao ispred njega.

Na lice mesta su došli lekari Hitne pomoći, a vozač “fijata” je prevezen u zemunsku bolnicu na dijagnostiku i dalje lečenje.

Ovo, inače, nije prvi put da Trifunović pravi saobraćajne prekršaje. Pre samo 20 dana svojim vozilom zakucao se u gradski autobus na Novom Beogradu, a potom je pobegao s lica mesta.

Sergej se sada, izgleda, iskreno pokajao, pa je napisao nešto u tonu na koji nismo baš navikli od njega.

“Neko vreme sam na bajsu”, napisao je umesto uvoda, i nastavio:

– Ceo život živim bez zadrške i cenzure i navikao sam da upadam i isplivam iz svakog sranja. Ali kada zbog tebe neko drugi trpi posledice, udari te realnost i krene da se mota šta je moglo da bude. Gospodina sam otpratio do ambulante u Novim Banovcima, nema preloma, nema naprsnuća i težih povreda i nadam se da će biti dobro, baš koliko meni nije zbog svega što se preksinoć desilo i što je moglo da se desi. 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime