Ojadio ljude na Twitter-u, obrisani mu lažni nalozi, a sad preti kako će se osvetiti!

0

Čuveni “lovac na botove” Dragan Murar koji je uspeo da ojadi pojedince iz opozicije dok je boravio u zatvoru zbog saobraćajnih prekršaja ubedivši ih da je u pitanju politički progon te su mu isti uplaćivali novac na račun da bi navodno platio fingirane prekršaje i izašao na slobodu, sada se okomio na ljude sa Twitter-a zato što su mu pobrisali nekoliko lažnih naloga.

Murar je dovođen u vezu sa brojnim aferama: od malverzacija tokom poplava 2014., nelegalnog prikupljanja donacija, nemara i zlostavljanja zivotinja, pa do donacija za višestruko ponavljane saobraćajne prekršaje koje je predstavio kao politički progon.

Murar je na Facebook zapretio stručnjaku za IT sektor i društvene mreže i zvaničnom partneru Twitter-a za Centralnu Evropu i Balkan Ljubanu Kovačeviću da će ga progoniti do besvesti.

Dragan Murar se predstavljao kao opozicioni aktivista i jedan od organizatora protesta, dok nije završio u zatvoru zbog saobraćajnih prekršaja koje je predstavio kao politički progon. Na račun ove obmane javnosti na Twitter-u Murar je ojadio brojne tviteraše te nakon toga izgubio poverenje simpatizera opozicije i postao predmet sprdnje na društvenim mrežama. No uprkos svemu Murar i dalje pokušava da se pozicionira kao opozicioni aktivista i “lovac na botove”.

O Murarovoj Twitter aferi možete pročitati Thread koji detaljno iznosi podatke o malverzaciji sa uplatama. Kao vešt manipulator, Murar je blokirao na Twitter-u i Facebook-u sve koji mu napomenu  ovu aferu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prikrivanje činjenica podrazumeva i prećutkivanje činjenica od lica koje je dužno da ih saopšti ili stvaranje situacije u kojoj prevareno lice ne može da sazna za određene činjenice. Imajući to u vidu, Dragan Murar i Suzana Radovanović nisu predočili javnosti neophodne činjenice. Iskoristili su dobrotu i solidarnost ljudi koji su od političkog progona želeli da ga zaštite. Nikada nisu objavili presude jer su one dokaz o prevari koju su počinili. Blokirali su sve one koji su se raspitivali, što podseća na slučaj nestajanja životinja o kom je ranije pisano.

 

 

Novi centar

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime