OVO SVE MENJA? Šešelj dobio snažnu podršku

0

Gradski odbor Srpske radikalne stranke (SRS) Novi Sad smatra da mesto predsednika te stranke pripada Vojislavu Šešelju, saopštili su novosadski radikali.

– Uprkos njegovom najavljenom povlačenju sa ove pozicije, novosadski radikali izražavaju potpuno jedinstvo i saglasnost u stavu da SRS ima svog lidera, a njegovo ime se piše slobodom, prkosom i inatom – navodi se u saopštenju.

Naveli su i da se kompletan novosadski odbor SRS stavlja na raspolaganje predsedniku stranke i da izražava punu podršku njegovom ostanku na mestu predsednika.

Najavili su i da punim kapacitetima kreću u pripreme za predstojeće lokalne, pokrajinske i moguće vanredne republičke izbore.

Gradski odbor SRS Novi Sad je naveo i da je na sinoćnoj sednici jednoglasno pružio bezrezervnu podršku Šešelju, čije je ime, kako je ocenjeno „simbol za slobodu, hrabrost, nepokolebljivost i borbu za srpske nacionalne interese“.

U saopštenju su naveli da je Vojislav Šešelj „jedan od najistaknutijih antiglobalista u svetu, prekaljeni borac protiv belosvetskih laži“, kao i, kako su ukazali, novog svetskog poretka i Haškog tribunala.

Konstatovali su i da je Šešelj „simbol srpskog radikalizma, tvorac ideologije srpskog nacionalizma“, i dodali da je on „neustrašivi borac za ostvarenje viševekovnog sna našeg naroda da živi u jedinstvenoj nacionalnoj državi“.

Alo.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime