PLENKOVIĆ PONOVO UDARA NA SRBIJU

0

Nastavljaju se prozivke iz Hrvatske

Novi ustaški poglavnik, hrvatski premijer Andrej Plenković, nastavlja kampanju protiv Srbije preko medija koji se nalaze pod njegovom kontrolom. Novi napad je poslednica Plenkovićevog besa zbog velikog uspeha sajma vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije u okviru inicijative Otvoreni Balkan koji se odžava u Beogradu.

Naime, Jutarnji list objavio je tekst sa naslovom “Zapad sumnjičavo gleda na regionalnu inicijativu: Neodgovorno je autokratskoj Srbiji dati još više moći”.

Jasno je da naručenim tekstovima ustaša Plenković besni na uspeh koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić niže, a čak se bez trunke srama pita ko Srbiji dozvoljava da ima toliko diplomatskih uspeha sa incijativom “Otvoreni Balkan”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je manifestacijom “Vinska vizija Otvorenog Balkana” pokazao koliko Srbija ide napred i prilikom otvaranja sajma jasno poručio:

– Stotine ljudi su uložili ogroman trud, ogroman rad, energiju da ova manifestacija ovako izgleda. Ima mnogo onih nih kojima se ideja o Otvorenom Balkanu nije dopala, ali ne možete da pobedite nešto što je dobro i prirodno. To naše zbližavanje niko ne može da zaustavi, Otvoreni Balkan nije nikome ništa doneo loše, ali našim zemljama donosi dobro. Nastavićemo da radimo još snažnije i jače – poručio jeVučić.

Jasno je da će predsednik Vučić biti trn u oku takvima, kao što je ustaša Plenković i njemu slični, sve dokle god brine o državi i interesima srpskog naroda.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime