POBEDA! Lažna država Kosovo je PUKLA

0
Kosovo i Metohija, Srbija, Foto: Shutterstock

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je nakon usvajanja dnevnog reda Generalne skupštine Interpola zahvalio predsedniku Vučiću koji je, kako je naveo, mnogo učinio da po treći put Priština ne postane član Interpola

– Dnevni red je usvojen, a lažna država Kosovo nije se prijavila za članstvo u Interpol na ovogodišnjem zasedanju Generalne skupštine Interpola u Istanbulu. Ovo je rezultat našeg upornog rada u protekloj godini, gde smo zajedno sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije uložili puno napora i uspeli da stignemo do desetine zemalja i upoznamo ih sa stvarnim prilikama na prostoru Kosova i Metohije – istakao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji predvodi delegaciju Srbije na 89. zasedanju Generalne skupštine Interpola u Istanbulu.

– Hoću da se zahvalim predsedniku Aleksandru Vučiću koji je mnogo učinio da po treći put Priština ne postane član Interpola. Ono što je predsednik Aleksandar Vučić izborio Vašingtonskim sporazumom nemerljivo je pomoglo da Interpol ne bude polje šiptarskog lobiranja – izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin nakon usvajanja dnevnog reda na Generalnoj skupštini Interpola kojim je definitivno potvrđeno da pitanje članstva Prištine neće biti razmatrano.

Izvor: ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime