Počele maske da padaju – PUCA KOALICIJA Zelenih i Nove stranke!

1

Nasilno napravljena koalicija bez volje unutar organizacija dolazi do pucanja zbog pozicija na listi.
Kako saznajemo, a i javno je već krenulo da isplivava, dolazi do raspada koalicije Nove(Zorana Živkovića) i Zelenih(Gorana Čabradija) a da nisu ni krenuli u kampanju.

Pravnica iz Beograda Snežana Nedeljković koja je ispred Zelene stranke na izbornoj listi za poslanike na 31. mestu koalicije Zelena stranka – Nova stranka, postavila je pitanje na Facebook šta se dešava sa tom koalicijom.

– Šta se dogodilo sa Zelenom strankom? Da li je ovo posledica neprirodne koalicije? Pucanje pod teretom nagoveštenog uspeha?
Rukovodstvo Zelene stranke koje je samostalno odlučivalo o rasporedu kandidata na listi, po samo njima znanom kriterijumu, Predsednika omladine, vrednog, pametnog, sposobnog momka koji je izneo sa još par ljudi overu potpisa u Beogradu, koji je svojim divnim iejama unosio duh i svežinu sterilnim objavama na društvenum mrežama, je 25 NA LISTI, ali je zato sekretarica koja je bila bolešljiva prethodnih mesec dana i nigde se nije pojavila, 9 na listi.
Nećemo mi imati sigurno devet poslanika, ali sam iznenađena ovakvim, uvredljivim rasporedom!
Zelene ideje su i dalje moja oblast interesovanja, upravo zbog grešaka ljudi, još više moramo štititi prirodu! #nekesumaskezaistapale napisala je na Facebook Snežana Nedeljković.

Šta se dogodilo sa Zelenom strankom? Da li je ovo posledica neprirodne koalicije? Pucanje pod teretom nagoveštenog…

Gepostet von Snežana Nedeljković am Montag, 8. Juni 2020

Novi centar

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime