Pokret 1 od 5 miliona se sprda sa Đilasom: “Kada ćale lupi šakom o sto”

0

Na zvaničnom profilu pokreta 1 od 5 miliona koji je u januaru objavio da izlazi na izbore i tako ušao u sukob sa Đilasom i delom opozicije koja je forsirala priču o bojkotu, osvanuo je tvit u kome se sprdaju sa liderom SzS Draganom Đilasom, nazivajući ga “ĆALE”.

Sergej Trifunović najavio izlazak na izbore – opozicija ga kritikuje(VIDEO)

“Kada ćale lupi šakom o sto – Ovo je samo jedan od mora razloga zašto nismo ostali uz ovu i ovakvu opoziciju. Svako drugačije mišljenje, drugačiji stav, medijski se poklope i podrede mišljenju jednog opozicionara.”  – stoji u tvitu ovog pokreta.

Nakon najave Sergeja Trifunovića da je skupio novac i da izlazi na izbore, usledila je pometnja u redovima bojkotaša. Prvo je Sergej pod pritiskom morao sam sebe da demantuje, a potom su i ostali iz Đilasovog Saveza za Srbiju krenuli da objavljuju kako je bojkot i dalje jedina opcija.

.

 

Pokret 1 od 5 miliona kao jedan od razloga zašto je izašao iz priče o bojkotu navodi i to što je Đilas uporno sve hteo da kontroliše. U ovom pokretu smatraju da su Đilas i Vučić u dogovoru i da tako obojica čuvaju svoje pozicije.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime