POLICIJA BRZO SLOMILA VOZAČA KOJI JE MALOLETNOJ TEODORI OTKINUO NOGU! Sačekali ga u Košutnjaku gde ga stigla kazna

0

Vozač je zadržan i sutra će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Kako se saznaje, policija je uhapsila osumnjičenog za izazivanje teške saobraćajne nesreće koja se desila na pešačkom prelazu na Košutnjaku.

Vozač je zadržan i sutra će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Podsetimo, devojka Teodora R. (21) je zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Košutnjaku, u Ulici kneza Višeslava, kada je na nju naleteo automobil.

Automobil je naleteo na devojku i „otkunuo joj nogu“.

Podsećanja radi, tinejdžerka koja je u subotu teško povređena na pešačkom prelazu na Košutnjaku u povratku iz provoda zove se Teodora R. (19). Ona je kobne noći izašla u provod sa dečkom i drugaricama u kafanu „Bajka“ u koju inače često svraća kada su večeri rezervisane za provod uz živu muziku. Koliko je Teodora bila vesela i da ništa nije nagoveštavalo da će posle nekoliko sati voditi bitku za život, najbolje pokazuje snimak koji je pred vama.

– Teodora je bila super raspoložena. Pevala je, plesala sa dečkom i igrala sa drugaricama. Desetak minuta pred zatvaranje kafane Teodora je krenula kući na Petlovo brdo i dok je prelazila ulicu na nju je prema rečima očevidaca, naletela crvena škoda fabija i teško je povredila. Vozač se nije ni zastavio i odjurio je dalje. Bila je u fluorescentno žutoj haljini i pravo je čudo kako je vozač nije video na pešačkom. Izgleda da je bio pijan ili drogiran i vozio je strašno brzo iako je ograničenje na tom delu puta 40 kilometara na sat – rekli su očevidci nesreće koja je šokirala punu kafanu koja se sjatila oko tinejdžerke kojoj je automobil ogulio meso do kosti potkolenice i istrgao stopalo.

Espreso, Novosti

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime