Posvađali se Šešelj i Marić, narod u neverici gledao – Jesi li jači od mene?! (VIDEO)

0

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu TV Hepi

Šešelj je oštro kritikovao odluku ministra Zorane Mihajlović da se obustave svi radovi na termocentrali „Kolubara B“.

– Proizvodnja struje kod nas je glavna socijalna politika. Sirotinja sastavlja kraj sa krajem zahvaljujući jeftinoj struji. Albance na Kosovu i Metohiji podstiču da otvore i treću termoelektranu, da troše srpski ugalj – rekao je Šešelj.

Vojislav Šešelj je rekao da oni koji tvrde da ugalj zagađuje vazduh, onda treba i da prestanu da puše i da voze automobile, s obzirom na to da i te aktivnosti zagađuju vazduh.

– Hoćemo li da prestanemo vatru da ložimo u Srbiji, pa da se smrzavamo svake zime? – pitao je lider radikala.

Vojislav Šešelj je izjavio da je Zorana Mihajlović kuga koja uništava Srbiju i da je gora nego Radoje Zvicer i Veljko Belivuk (Velja Nevolja).

On je ministarku optužio da je s*ksualno zlostavljala Miodraga Poledicu.

– Pre nekih 20 ili mesec dana zvala ga je u dva sata noću – izjavio je lider radikala i rekao da je Miodrag Poledica zbog toga dao otkaz.
Tada je regovao voditelj Milomir Marić koji je Šešelju rekao da „ne može tako da govori o Zorani Mihajlović jer nije prisutna“. Kada mu je Šešelj sugerisao da ministarku pozove u emisiju sa njim, Marić je rekao da „ne može on da vređa žene u njegovom prisustvu“.

– Hoćeš li je braniti? Jesi li jači možda? Mariću, ja sam bio u stanju tebe da zaštitim od Arkana, a ima li ko da tebe zaštiti od mene? – pitao je Šešelj.

– Nema, nema. Predajem se – rekao je Marić.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime