Potpredsednik Narodne skupštine Milićević se oprostio od Futsala!

0

7. februara, u 18 časova, u valjevskoj Hali sportova, odigrla se utakmica 12. kola Druge Futsal lige, u kojoj valjevski KMF RB dočekao Klub malog fudbala Zufo iz Bujanovca.

Neposredno pred početak utakmice od futsala i fudbala oprostio se Đorđe Milićević, aktuelni potpredsednik Narodne skupštine, koji je do momenta teške saobraćajne nesreće, koja se dogodila krajem 2018. godine, bio istaknuti igrač valjevskog KMF RB.

Gepostet von Ђорђе Милићевић am Freitag, 7. Februar 2020

“Ekipa Zufo je u vrhu tabele i zaostaje samo par bodova ispred prvoplasirane Ivanjice. Imajući u vidu da se tim iz Bujanovca pojačao očekujem težak duel, ali svakako težimo pobedi i nadam se da će pred domaćom publikom to i ostvariti. Naš klub daje prednost mlađim igračima i sa ponosom ističem da su 90% njih naši Valjevci. Oni su budućnost futsala”, rekao je pred duel Rade Begović, koji je trener KMF RB Valjevo zajedno sa Kostom Markovićem.

Dok igraš najvažniju utakmicu u životu, znaj da smo uz tebe!!!Puna podrška za našeg Đorđa Milićevića i njegovog vozača…

Gepostet von KMF "RB" Valjevo am Freitag, 2. November 2018

 

U čast njegovog oproštaja održana je kratka ceremonija u kojoj su učestvovali stari igrači, nekadašnji Milićevićevi saigrači. Kako je rečeno, Milićević je izveo počasni udarac na utakmici, kojim se zvanično oprostio od fudbala i futsala koji su mu bili sastavni deo celog života.

Posle dva meseca pauze, u petak 07.02.2020.godine startuje prolećni deo sezone Druge Futsal Lige Srbije. Naš RB dočekuje…

Gepostet von KMF "RB" Valjevo am Mittwoch, 5. Februar 2020

Podsećamo da je Milićević 2018. imao tešku saobraćajnu nesreću te da zbog posledica nije više u mogućnosti da se bavi svojim omiljenim sportom.

Gepostet von Ђорђе Милићевић am Freitag, 7. Februar 2020

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime