PREOKRET! UBICA IZ JABUKOVCA PROMENIO ISKAZ! Niko u POLICIJI nije mogao da veruje kada je čuo nove detalje ZLOČINA

0
Ubica iz Jabukovca, Foto: Prentscren

Potpuni preokret…

Davor Pernić (35) iz Jabukovca, koji je priznao da je počinio četvorostruko ubistvo u tom selu, a potom za saučesništvo optužio svoju ljubavnicu Maju Bađikić (25), koja je potom uhapšena, ispričao je navodno na dopunskom saslušanju i to da ona učestvuje u organizovanom krijumčarenju marihuane, saznaje Kurir.

Podsetimo, Pernić je uhapšen pre mesec i po dana, kad je priznao da je odgovoran za ubistvo Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice, sestre Ljubinke Opiljkić i sestričine Dragane Jozeljić. Nedavno je promenio priču tvrdeći da je u masakru učestvovala i njegova ljubavnica, koju je odlučio da izda jer je saznao da ga je nakon hapšenja varala sa drugim muškarcima.

– Nakon što je izneo sve detalje o zločinu, Pernić je ispričao i to da Maja prevozi drogu. Tvrdio je da mu je ona priznala da prevozi kolima marihuanu od Slatinskog mosta do različitih odredišta. Dodao je da mu nije otkrila za koga radi, ali da tu uslugu naplaćuje 50 evra – kazao je sagovornik Kurira i dodao:

– Takođe je ispričao da je na njen nagovor konzumirao “tablete sa srcem u sredini”. Maja ga je navodno terala da ih uzima pre seksa jer izazivaju lepo raspoloženje – kaže naš sagovornik.

(Espreso.rs / Kurir)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime