PUSTI UKRAJINU, BOMBARDUJ KOREN ZLA – SKANDAL NA RUSKOJ TV: Poziv Putinu da pod hitno napadne ovu evropsku ZEMLJU!

0

Jedan od gostiju u političkoj debati savetovao ruskom predsedniku da se mane Ukrajine i Nemačke i da pošalje rakete na evropsku prestonicu koja, po njemu, prednjači u napadima na Rusiju.

PROČITAJTE I:   NOVI GAF AMERIČKOG PREDSEDNIKA BAJDENA: Pogledajte šta mu je ISPALO IZ RUKAVA! Novinar pritrčao odmah (VIDEO)

SRAMOTA! Kosovo nije bilo deo Srbije ni 2006. kada je pisan Ustav!

KAKVA BOMBA Orban otkrio šta mu je Putin rekao pre specijalne operacije u Ukrajini

Govoreći na kanalu ruske državne televizije, jedan od gostiju, politički komentator blizak Kremlju, pozvao je Vladimira Putina da bombarduje Veliku Britaniju, prenose engleski mediji. Ruski propagandista rekao je Putinu da pokrene veliki bombaški napad na Veliku Britaniju jer je ona „koren svakog zla“.

Britanski mediji preneli su deo iz emisije kanala Al Džazira, The Listening Post, snimak sa glavnog ruskog kanala vesti koji prikazuje jednog prokremljskog stručnjaka koji poziva da se Velika Britanija napadne zbog njene podrške Ukrajini.

Zveckanje nuklearnim sabljama

„Zašto bismo morali da bombardujemo Ukrajinu ili Nemačku? Tu je Velika Britanija, koren svakog zla“, zapitao se naglas komentator, što je u Engleskoj shvaćeno kao novi oblik pretnje od strane Moskve. Mikhail Fišman, voditelj nezavisnog ruskog informativnog kanala Dožd TV, ispričao je u istoj emisiji na kanalu Al Džazira kako Putin koristi državnu TV u Rusiji da šalje upozorenja Zapadu.

„Ruski mediji mnogo zveckaju sabljama. Trenutno zveckaju nuklearnim sabljama. To je kontrolisana naracija koja se gradi unutar Kremlja. To je Putin koji pokušava da pošalje poruku Zapadu da neće odustati, da ovo nije blef“, kazao je Fišman.

Skabejeva hoće rat sa Britanijom

Ovo nije prvi put da ruska državna televizija emituje pretnje Velikoj Britaniji. U avgustu je jedan gost rekao da je Britanija „prave veličine“ za napad, a voditeljka emisije Olga Skabejeva se nadovezala na njegovu tvrdnju citiraju britanaskog sekretara odbrane Bena Volasa.

„Britanski sekretar odbrane, čuveni Ben Volas, koji nije bio protiv isporuke nuklearnog oružja Kijevu, rekao je – i to je važno – da su sve mete na Krimu za ukrajinski udar mogu smatrati legitimnim. Štaviše, Britanija će Ukrajini predati još tri 270 MLRS, pored tri već isporučene, plus značajnu količinu municije… Zaključujemo da Britanija želi otvoreno da ratuje sa Rusijom. Srećno! Ali prvo bih vam savetovala da sredite ili pokušate da sredite sopstvenu ekonomiju“, kazala je voditeljka.

(MONDO)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime