PUTIN POTPISAO, KREĆU MERE „OSVETE“!

0

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas uredbu o jačanju mera za zaštitu transportnog prelaza kroz Kerčki moreuz.

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas uredbu o jačanju mera za zaštitu transportnog prelaza kroz Kerčki moreuz. On je poručio da treba da se pojačaju mere za zaštitu transportnog prelaza kroz Kerčki moreuz, kao i energetskog mosta električne mreže i magistralnog gasovoda, saopštila je pres služba Kremlja, prenele su „RIA Novosti“. Precizira se da će Federalna služba bezbednosti organizovati i koordinisati mere zaštite.

„Poveriti Federalnoj službi bezbednosti Ruske Federacije ovlašćenje da organizuje i koordiniše mere za zaštitu transportnog prelaza kroz Kerčki moreuz, elektroenergetskog mosta Ruske Federacije do poluostrva Krim i magistralnog gasovoda Krasnodarska teritorija“, navodi se u tekstu uredbe.

Ovo se dešava nakon velike eksplozije koja se jutros dogodila na Krimskom mostu. Rusija navodno priprema veliku osvetu. Istraga je i dalje u toku, ali se zna da su prema prvim informacijama stradale tri osobe. Uzrok eksplozije još uvek nije poznat. Snimci pokazuju da je deo mosta srušen i da zahvaćeni deo gutaju plamenovi i sada Rusija navodno priprema osvetu. Pojavio se i stravičan snimak eksplozije na Kerčkom mostu.

Rusija je postavila i novog generala nakon niza poraza koje je doživela poslednjih nekoliko dana. Radi se o generalu Sergeju Surovikinu koji je proglašen za “ozloglašenog, korumpiranog i brutalnog generala, čak i po standardima ruske vojske”.

(MONDO)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime