Šapić udario na Željka Mitrovića: Podržavao je svaku vlast, podržaće i sledeću

0

Aleksandar Šapić, kandidat SNS za gradonačelnika Beograda i predsednik beogradske opštine Novi Beograd, gostovao je u emisiji „Fokus“ i tom prilikom naveo da SNS „ne želi da vara ljude“, a poseban osvrt imao je na vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića.

Šapić je potvrdio da ukoliko SNS pobedi na izborima, on postaje gradonačelnik Beograda.

„Da, to znači da ću ja biti gradonačelnik, ako ne bude tako, to znači da je sve drugo prevara. Mi ne želimo da varamo ljude. Onaj ko je prvi na listi on se nalazi i na glasačkom listiću, to je jedino ime koje se nalazi na glasačkom listiću pored imena liste. U kampanji ću ja najviše izlaziti pred građane sa stvarima za koje ćemo tražiti poverenje, i mislim da ne bi bilo fer da se nakon toga pojavi neko drugi“, istakao je.

Kako je naveo, ako se odlučimo za predlog predsednika, „mi se jesmo odlučili za mene, i SNS se odlučio za mene, zato što iza sebe imam neki minuli rad“.

Šapić je gostujući u pomenutoj emisiji „potkačio“ vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića, ističući da je on sarađivao sa svakom prethodnom vlašću.

„Oni koji najviše zameraju nekim medijima, koji otvoreno kažu da podržavaju aktuelnu politiku Vlade, ali ruku na srce, podržavali su i politike svih prethodnih vlada, pa kada su tu Vladu činili oni koji su danas opozicionari, to im tada nije smetalo“, rekao je Šapić i dodao:

„Željko Mitrović je na Pinku uvek podržavao svaku vlast… Podržavao je vlast i pre 5. oktobra i vlast posle 5. oktobra, podržavao je vlast posle 2012. i ja sam siguran da će podržavati i neku sledeću. Ali to nije smetalo onima koji su tada bili vlast“, zaključio je.

NOVA.RS

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime