ŠEŠELJ OČITAO BUKVICU ČEDI Jovanović zove NATO, vojvoda ga poklopio za sva vremena!

0

Lider SRS Vojislav Šešelj žestoko je odgovorio na izjavu savetenika Željka Komšića Čedomira Jovanovića u kojoj Jovanović poziva NATO da „štiti Bosnu“.

– Ako je Bosna krenula u NATO, onda taj NATO mora biti spreman u svakom trenutku tu Bosnu da štiti – rekao je Jovanović za OBN TV.

Vojislav Šešelj kaže da su rezultati kada NATO „štiti druge zemlje“ zapravo uništavanje na sve moguće načine i objašnjava da bi to značilo samo novo krvoproliće koje ništa dobro ne bi donelo Srbima, muslimanima i Hrvatima.

– Kao veliki izdajnik srpskog naroda, Čedomir Jovanović priziva NATO intervenciju, a sam se stavio u službu nekoga ko radi protiv sopstvenog naroda. Stavio se u Komšićevu službu. Željko Komšić glumi da je predstavnik Hrvata, a zapravo su ga izabrali muslimani u Predsedništvo BiH. To je moralno apsolutno neodrživa pozicija. Čedomir Jovanović je Komšićev plaćenik, a i ranije je bio plaćenik – rekao je Šešelj za alo.rs.

Lider radikala podseća da je NATO do sada svoje mišiće pokazivao samo na Srbima u Republici Srpskoj i 1999. godine kada je izvršio agresiju na SRJ.

– Tek posle je došla intervencija u Avganistanu gde je NATO dobio po nosu. Videli smo kako je izgledala ta bežanija, a svoje kislinge NATO je uglavnom ostavio na cedilu, da vise sa avionskih krila i da padaju u ambis. Desiće se to i u Srbiji. Desiće se to na Kosovu i Metohiji. Već vidim kako će ovi srpski izdajnici iz Beograda da se okupljaju na travnjaku američke ambasade i kače se na helikoptere – rekao je Šešelj.

Šešelj kaže da se Jovanović stavio u antihrvatsku službu u BiH i da je pristao da učestvuje u sprečavanju Hrvata da imaju svog predstavnika u Predsedništvu BiH, iako im je to pravo zagarantovano Dejtonskim sporazumom.

Šešelj je takođe, prokomentarisao izjavu Jovanovića da je obeležavanje Dana Republike Srpske „provokacija“.

– Sve što je srpsko za njega je „provokacija“ jer Srbi bi, kako on zamišlja, trebalo da nestanu sa ove planete – izjavio je lider radikala.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime