ŠEŠELJ OTKRIO SVE (VIDEO)

0
Foto: Printskrin Youtube

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu Happy TV da šefa kavačkog klana Radoja Zvicera čuva Milo Đukanović

– Zvicer je njegov čovek – rekao je Šešelj.

Vojislav Šešelj kaže da ne može unapred da govori da je još neka država umešana u to zbog toga što nema dokaza.

Govoreći o tome da su možda kriminalci jeli ćevape od ljudskog mesa, Šešelj kaže da su onda svi poludeli.

– Nemoguće je da su ostali normalni, ako su jeli meso iste vrste – rekao je lider radikala.

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da postoje novi dokazi u slučaju Veljka Belivuka i najavio da će biti novih hapšenja po pitanju organizovanog kriminala i visoke korupcije.

– U Belivukovom slučaju ima novih detalja, pronađeno je više mesta na teritoriji Beograda u kojima su se oni sakrivali, čuvali novac, sklanjali pripadnike svojeg klana i mogu da kažem da će biti novih hapšenja kada je u pitanju organizovani kriminal i visoka korupcija – rekao je on za RTS.

Vulin je rekao da zbog interesa istrage ne može da govori o detaljima, ali je ocenio da je „razbijanjem“ klana Veljka Belivuka slomljen „najopasniji klan“, koji, međutim, nije jedini.
Povodom navoda medija da se navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer krije Južnoj Americi i da daje deset miliona evra za osvetu u Srbiji, Vulin ističe da je Zvicer zainteresovan da neki ljudi u ovoj zemlji ne budu živi, pre svega predsednik Aleksandar Vučić.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime