ŠEŠELJ UPOZORAVA ZAPAD Albanci i Britanci planiraju egzodus Srba, ali neka znaju da se to po njih neće dobro završiti (VIDEO)

0

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da britanska služba najviše huška albanske separatiste na Kosovu i Metohiji da izazovu krvoproliće.

Lider radikala kaže da je su svi ambasadori zemalja Kvinte umešani.

– Engleska obaveštajna služba huška šiptarsko rukovodstvo da se aktivira na severu Kosova i Metohije. Osnovni cilj je da se izazove egzodus tamošnjih Srba. Oni računaju da će, ako zauzmu potpuno četiri opštine na severu, da će biti vrlo lako da se obračunaju sa Srbima u ovih šest opština na jugu – rekao je Vojislav Šešelj.

Predsednik SRS ističe da Srbi moraju biti odlučni i istrajni u odbrani naroda na Kosovu i Metohiji.

– Moramo svim sredstvima pomoći. Ne smemo dozvoliti vojnu akciju na severu Kosova i Metohije i mora se i naša policija i vojska umešati. Nema druge! To je nama pitanje časti i obraza, nacionalnog ponosa. Ako zapadne sile sada hoće, u toku rata u Ukrajini, da otvaraju novi front na Balkanu, neka znaju da se to po njih neće dobro završiti i da mi Srbi danas nismo repa bez korena, kao što smo to bili devedesetih godina prošlog veka – kazao je Šešelj za emisiju „Novo vikend jutro“ na TV Pink, koju vodi Jovana Jeremić.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime