ŠEŠELJ UPOZORIO NACIJU Scenario protiv Srba koji je počeo da se ostvaruje pre 50 godina ponovo preti (VIDEO)

0
Foto: Printskrin Youtube

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je da bi muslimani u Sarajevu danas želeli da za srpske kadrove postavljaju podobne Srbe kao što su to radili sedamdesetih godina prošlog veka i kao što to sada čine sa predstavnicima hrvatskog naroda, za šta je primer Željko Komšić

„Kada su ojačali politički, i kada je proglašena muslimanska nacija 1971. godine, formalno je bio reciprocitet, ali su oni postavljali kadrove. Nijedan sposoban, obrazovan Srbin nije bio na funkciji. I sada bi pronašli kandidate Mladena Ivanića, koji je engleski čovek, Vukotu Govedaricu…“, rekao je Šešelj.

Komentarišući navodni „maligni“ uticaj Rusije na Balkanu, Šešelj je rekao da je potrebno da Rusija bude što prisutnija, kako vojno, tako i politički, jer je to u stvari zdrav uticaj.

„Sve maligno dolazi sa Zapada“, rekao je Šešelj za Televiziju „Pink“.

Šešelj je naveo da je ruska pomoć Srbiji po pitanju Kosmeta neprocenjiva, ali i da je Srbija pouzdan oslonac Rusije u Evropi.

On se nada da će Srbija na sastanku predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi uspeti da dobije povoljnu cenu za gas.

„Ja bih bio srećan ako bi to bilo 350, pa i do 400 dolara. Da nam to učine. Ima više razloga da nam to učini, mi smo pouzdan oslonac Rusije u Evropi“, rekao je Šešelj.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime