SKANDAL U REŽIJI SRĐANA ĐOKOVIĆA: Slao iz Australije poruke podrške Putinu i Rusiji i NAPRAVIO PROBLEM NOVAKU! (VIDEO)

0
Foto: Screenshot Youtube

Glavna tema na Australijan openu nije tenis – već fotografija oca Novaka Đokovića sa ruskim navijačime koji je na majici imao slovo „Z“, dok je u rukama držao zastavu Rusije sa slikom Vladimira Putina.

Kako prenosi „The Guardian“, ali i vodeći istaknuti teniski novinari sa tla Amerike koji su uticajni na Tviteru, otac najboljeg tenisera Srbije fotografisao se sa čovekom koji podržava Rusiju i Vladimira Putina.

Na snimku se zaista vidi Srđan Đoković koji pristaje da se fotografiše sa čovekom koji na svojoj majici ima ispisano slovo „Z“ i drži ruski zastavu na kojoj je slika prvog čoveka Rusije Vladimira Putina (uz to i govori: živeli Rusi).

Zbog svih ovih dešavavnja oglasio se Tenis Australija i upozorio aktere na ponašanje:

„Mala grupa ljudi je istakla neprikladne zastave i simbole i pretila je obezbeđenju posle meča u sredu uveče. Oni su bili odstranjeni. Igrači i njihovi timovi su obavešteni u vezi sa zastavama i simbolima kako bi izbegli bilo kakvu remetilačku situaciju. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbednosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona“, navodi se u saopštenju.

Za kraj, nešto što bi trebalo da zapravo bude na početku – ovakvi nepromišljeni potezi su totalno nepotrebni Novaku i u ovako bitnim momentima mogu samo da mu štete! Čovek se nalazi na dve pobede od istorije svetskog sporta i ovako nešto mu definitivno ne treba.

Sada će Novak umesto priče o tenisu biti na udaru zapadnih medija koji će mu tražiti da priča na narednim konferencija o svemu ovome…

Izvor: Kurir sport

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime