ŠOKANTNO! Goranova majka otkrila PRAVI MOTIV ubistva Đokića: Uverena da je njen sin sa sobom nosio jednu stvar

0

Stojanka Đokić, majka ubijenog vlasnika menjačnice Gorana Đokića (57), rekla je za Objektiv da su njen sin, snaja Gordana (56) i unuka Lidija (25) ubijeni isključivo zbog novca i istakla da ubice verovatno nisu iz njihovog sela Moravac. Ona je navela da su egzekutori koji su oteli i zverski pobili njenu porodicu odneli verovatno više od 50.000 evra od njenog sina.

‒ To je uradio neko sa strane samo zbog novca, drugi razlog ne vidim. Mislim da su uzeli mnogo više od 50.000 evra. Moj Goran je prodao kuću i radio da bi Lidiji kupio stan u Nišu. Sto posto je sa sobom nosio novac, čim nije nađen. Ne znam gde je držao novac jer se on nama nije o tome poveravao. On je praćen po Aleksincu – rekla je Stojanka, koju u Moravcu zovu i Šojka.

Nesrećna žena kaže da svaki dan idu na groblje, ali da joj nije palo na pamet da digne ruku na sebe.

‒ Nisam htela da se otrujem. Rekla sam: “Zašto i ja da živim kada njih nema.” Ali imam drugu unučad, od drugog sina, koji je pre umro od raka i za njih moram da živim. Idemo svaki dan na grob, šta ćemo jadni. Želim samo da se nađu te životinje koje su ih ubile – kazala je neutešna Goranova majka za Objektiv.

Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime