Sramotan čin: Turčin se slikao ispred Hrama Svetog Save, a onda na slici OSKRNAVIO srpsku svetinju (FOTO)

0
Foto: Instagram/Printscreen

Na slici su sa kupole Hrama u fotošopu skinuti krstovi

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala gnev mnogih vernika, ali i ostalih građana Srbije.

Naime, na fotografiji je mladić koji u jakni i naočarima pozira ispred Hrama Svetog Save u Beogradu. Ništa ne bi bilo čudno da na slici nisu sa kupole Hrama očigledno u fotošopu skinuti krstovi.

Ovaj frizer iz Makedonije, Oktaj Sejdi, koji je inače turskog porekla, podelio je ovu fotografiju na svom Instagram profilu, ne sluteći kakav bes ljudi može da navuče na sebe.

Oktaj, kome se sudeći po ostalim objavama na profilu Beograd veoma dopao, očigledno ne voli krstove i tako pokazuje da ne poštuje verska osećanja naroda u čiju je zemlju došao kao turista.

Ovaj sramotan čin nije ništa drugo do pokazatelj njegovog nevaspitanja i verske netolerancije koju javno bez stida promoviše.

Ne želimo ni da zamislimo kako bi se Oktaj osećao kada bi na slici kao on neko skinuo simbol Islama sa džamije, pogotovo u Turskoj, odakle ovaj mladi frizer vodi poreklo i to na svom Instagram profilu javno ističe.


Izvor: Objektiv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime