Srpska državljanka koja živi u Izraelu pokrenula je Facebook grupu za pomoć našim ljudima u inostranstvu u vreme korona virusa

0

Srpska državljanka koja živi u Izraelu pokrenula je Facebook grupu za pomoć našim ljudima u inostranstvu u vreme korona virusa. Ova sjajna inicijativa naišla je na fenomenalan odjek! Pogledajte priču sa Anom Parabucki!

Niko od nas se ne oseća prijatno tokom vanrednog stanja, ali postoje stvari koje možemo da preduzmemo kako bi ovaj period učinili lepšim i sebi, i ljudima oko nama.

To smatra i Ana Parabucki, iako živi u Tel Avivu, daljina je nije sprečila da pomogne svojim sunarodnicima u Srbiji. Facebook grupa „Sugrađani Srbije“ koju je otvorila, namenjena je svima koji žele da pomognu ili onima kojima je pomoć potrebna.

Da podsetimo na pravilno pruzanje pomoci.I da dodamo – super je sto smo svi ovde svi ste heroji, ali uvek se trudite…

Gepostet von Ana Parabucki am Mittwoch, 18. März 2020

 

Administratori grupe apeluju na ljude da ne iznose javno svoje lične podatke i da se u potpunosti pridržavaju mera koje su trenutno na snazi, te da se obrate i zvaničnim kanalima ukoliko žele da ponude pomoć.

Ana za MONDO ističe da je prijatno iznenađena solidarnošću, poštovanjem i atmosferom koja vlada u grupi, a koja trenutno broji pviše od 11.000 članova.

Ako i vi želite da pomognete, dovoljno je da se učlanite u ovu ili neku od sličnih grupa i učinite koliko možete!

Mondo

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime