SRPSKI CARINIK POPEO SE NA KROV AUTOBUSA: Gledajte samo šta je vozač probao tamo da prošvercuje

0

Prekršaj je otkriven u popodnevnim časovim

Carinici su 26. jula 2020. godine na izlazu prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja preko 600 paklica raznih cigareta sakrivenih u prostoru klime, pored rezervoara i iza vozačkog kreveta u jednom autobusu.

Prekršaj je otkriven u popodnevnim časovima kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu pristigao autobus koceljevskih registarskih oznaka, koji je 20-ak putnika bio na putu ka Austriji.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, vozači i putnici su rekli da nemaju, jer sa sobom nose samo lične stvari.

Autobus je ipak upućen na pregled skenerom, kada su analizom slike uočene nepravilnosti u centralnoj jedinici klime, prostoru autobuskog rezervoara i iza kreveta namenjenog za odmor vozača.

Najpre je skinuta iverica sa bočne strane kreveta, iza koje je pronađeno 230 paklica cigareta, koje su tamo bile sakrivene.

Potom je u prostoru rezervoara otkriveno još 180 paklica, da bi na kraju, kada je skinut poklopac klime, koja se nalazi na krovu autbusa i u tom „šteku“ bilo pronađeno još 200 paklica cigareta.

Po otkrivanju prekršaja tajni duvanski tovar i 36-godišnji vozača koji se prijavio kao njegov vlasnik, preuzela je policija u dalju ndležnost.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime