STIGLA NIKAD OŠTRIJA PORUKA IZ KREMLJ! POSLE OVOGA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO

0

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov poručio je Kijevu da što pre shvate da Rusija i Vladimir Putin postoje i da će postojati.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je on-lajn obraćanju na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da sumnja da je Putin živ i da nije siguran s kim treba voditi potencijalne pregovore.

– Jasno je da su Rusija i Putin za sadašnju Ukrajinu i Zelenskog veliki problem. I jasno je da bi u psihološkom smislu Zelenski više voleo da nema ni Rusije ni Putina, ali što pre shvati, što pre ukrajinski režim shvati, da Rusija i Putin postoje i da će postojati i da će pre ili kasnije morati da se okanu svega ruskog, to bolje za takvu zemlju kao što je Ukrajina – rekao je Peskov novinarima.

Prema rečima Peskova, zahtevi Rusije će biti ostvareni na ovaj ili onaj način i što pre oni budu uzeti u obzir to će Ukrajina pre moći da počne sa obnovom.

– U svakom slučaju što pre ukrajinski režim pokaže spremnost da uzme u obzir zahteve Rusije, koji će biti ostvareni ovako ili onako, to će se pre sve završiti i pre će narod Ukrajine moći da počne sa preporodom posle te tragedije koju je priredio kijevski režim – zaključio je on.

Izvor: Sputnjik

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime