STRAHINJA IZ ARANĐELOVCA JE OTIŠAO PO CIGARE I OD TADA NIKO NE ZNA GDE JE: Da li ste videli ovog momka?

0

Na sajtu “Nestali Srbija” navodi se da je Beloševac izašao ujutro u 7.30 sati iz kuće, rekao devojci sa kojom živi da ide samo do grada da nešto završi i da se brzo vraća, a od tada mu se gubi svaki trag

Stahinja Beloševac (31), nestao je 12. jula u 7.30 sati u naselju Seničani u Aranđelovcu, u blizini svoje kuće. Odatle mu se gubi svaki trag.

Strahinjina devojka Jelena Mladenović, s kojom tri godine živi u vanbračnoj zajednici, kaže za portal “Telegraf.rs” da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

– Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema – priča Jelena i dodaje da Strahinja nije poneo ništa sa sobom, samo telefon.

– Posle nekog vremena pogledala sam rančeve i videla da fali jedan stariji ranac. Moja je pretpostavka da ga je on sklonio tokom noći. Nije poneo ništa od stvari. Nismo imali problema i svađa – dodaje Jelena.

Mislila je da je možda otišao kod druga, prenoćio, da mu je “iscurela” baterija. Pozvali su ga popodne istog dana, ali nije bio dostupan.

Kako kaže, ubrzo su njegov nestanak prijavili policiji.

Izgubili su bebu u februaru, to je uticalo na oboje

– Bio je u depresiji kao i ja, i izvukli smo se iz depresije i sve je bilo normalno – kaže Jelena, koja je sa Strahinjom planirala budućnost.

Strahinja živi s devojkom i ocem: Mog sina nema 24 dana, ni u koga ne sumnjam.

Strahinjin otac Svetomir priča da je Strahinja s njim živeo, odrastao, da ga je podigao od rođenja. Majka mu, dodaje, živi u Topoli.

– Željan je bio majčinke ljubavi. Nesrećan je bio zbog majke. Bio je u suicidu, jednom sam ga spasao od toga – priča Strahinjin otac, dodajući da je to bilo pre 5-6 godina.

– Ništa nije poneo, nije se spremio da ide kod nekoga. Novca nije imao, dokumenta nije poneo, ni pasoš ni ličnu kartu. Isključio je broj telefona i od tada više ni sekundu nije uključen – dodaje Strahinjin otac.

Dodaje da su proveravani i listinzi.

– Danas je 23. dan da ga nismo videli, javio bi se porukom “Živ sam, zdrav sam, doći ću”. On je vezan za mene. Prva tri dana nisam javio, u sredu sam pisao objavu o nestalom licu. Ima 31 godinu, ima pravo da se kreće i računamo da je otišao kod druga, da se zadržao, nije poneo ni punjač, isključena mu baterija. Ovo je već vrag odneo šalu da se toliko dana ne oglasi nikom – priča otac, i dodaje da nema indiciju da može da sumnja u nekoga.

Policija: Intenzivno tragamo za mladićem
Iz PU Kragujevac rečeno nam je da je Policijskoj stanici u Aranđelovcu 16. jula prijavljeno od strane užog člana porodice da se 31-godišnji S. B. iz Aranđelovca udaljio iz kuće 12. jula.

– Policija intenzivno traga za mladićem. Preduzimaju se sve mere i radnje radi njegovog pronalaska – rečeno nam je u PU Kragujevac.

Na sajtu “Nestali Srbija” navodi se da je Beloševac izašao ujutro u 7.30 sati iz kuće, rekao devojci sa kojom živi da ide samo do grada da nešto završi i da se brzo vraća, a od tada mu se gubi svaki trag.

(Espreso.rs/Telegraf)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime