STRAŠNA NESREĆA U ŽAGUBICI: Muškarac izašao iz kafane, upalio auto, pa izgoreo u vozilu

0

Strašna nesreća dogodila se jutros u mestu Laznica u opštini Žagubica kada je jedan muškarac izgoreo u svom automobilu.

Tragedija se dogodila oko 6.15 sati kada je vozač ušao u svoj auto i startovao ga, prenosi Informer.

– Nakon što je upalio auto vozač je počeo da turira mašinu i nenormalno dodaje gas. U jednom trenutku buknula je vatra – navodi dobro obavešten izvor portala.

Nesrećni muškarac nije uspeo da se snađe i izađe iz kola i ubrzo se najverovatnije ugušio u požaru.

– Automobil koji gori prvi su primetili zaposleni iz kafane ispred koje se dogodila nesreća. Oni su odmah pozvali vatrogasce i pritrčali vozilu kako bi pomogli nesrećnom vozaču, ali u tome nisu uspeli – navodi izvor.

Vatrogasci iz Žagubice su za deset minuta došli na mesto nesreće, ali je vatra već zahvatila ceo automobil. Nakon gašenja požara u kolima je pronađen vozač koji nije davao znake života. Nakon intervencije vatrogasaca lekarska ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt.

U toku je policijski uviđaj nakon čega će telo biti prevezeno na obdukciju. Ispituje se da li je požar buknuo ispod haube motora ili je eventualno cigareta vozača izazvala vatru.

Prve informacije ukazuju da je nesrećni čovek neko vreme bio u kafani nakon čega je seo u svoj automobil. U jednom trenutku izbila je vatra, a on ili je zaspao ili se jednostavno nije snašao. Nažalost ubrzo je došlo do tragedije – navodi izvor.

(Kurir.rs/Informer)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime