Šutanovac oštro odgovorio Dikoviću! Ti si bednik! Od nas si samo tražio…

1

Intervju nekadašnjeg načelnika Generalštaba isprovocirao je bivšeg ministra odbrane da iz svih oružja raspali po njemu.

Intervju koji je general Ljubiša Diković, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, dao Večernjim novostima, prilično je iznervirao nekadašnjeg ministra odbrane i funkcionera DS Dragana Šutanovca.

Diković je u tom intervjuu rekao da su od njega iz haškog tužilaštva tražili da optuži generale Nebojšu Pavkovića i Vladimira Lazarevića, ali da on tako nešto nije hteo da učini.

– Kada su generali Pavković i Lazarević dobrovoljno otišli u Hag pozvan sam u kancelariju haškog tužilaštva u Beogradu i predloženo mi je da ih optužim da su zločinci. Odmah sam im rekao: Tako nesto iz mojih usta nećete čuti. Nisu naređivali zlodela, već kako da se branimo. Da jesu rekao bih, a kada nisu, prvi vam kažem neću – istakao je on.

Navodi i da je dobio poziv da se zbog navodnih ratnih zločina javi u Bajinu Baštu i da ga je tamo čekala Nataša Kandić sa svojim timom.

– Ovog puta hteli su da okrivim Momčila Perišića – kaže Diković dodajući da je i njoj rekao da ne zna ništa o prebacivanju trupa u Bosnu.

Na ovaj intervju reagovao je bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac. On se na Tviteru serijom tvitova obrušio na Dikovića, optužujući ga za sve i svašta.

Šutanovac je potom nastavio u istom stilu.

Ni ovde se nije zaustavio:

Espreso

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime