SVAĐA U PROGRAMU UŽIVO Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću! Nastao MUK U STUDIJU

0

Nakon što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno uznemiren temom, prisutnima saopštio sledeće:

“Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih,” rekao je on.

Iako se voditeljka branila činjenicom, da dobro raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, Tiodorović to nije prihvatio kao izgovor i zapretio:

“Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću,” rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

“Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dan. Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas,” rekao je on.

“Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo,” rekao je on.

“Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali,” povisio je ton.

“Mi smo na raspolaganju svakom građaninu koji se vraća, da sačuva svoju porodicu,” zaključio je on.

Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime