SVE GLEDAJU U PUTINOVU RUKU, ŠTA SE DESILO SA NJOM? Haos sa komentarima – „Pa to nije on, to je dvojnik!“ (VIDEO)

0

Predsednik Rusije je posetio kamp za mobilizaciju, a neki su na snimcima primetili da nešto nije bilo u redu sa njegovom rukom.

Pre nekoliko dana predsednik Rusije Vladimir Putin je posetio kamp za obuku mobilizacije u Rjazanjskoj oblasti gde se ruski vojnici pripremaju za učešće u ruskoj invaziji na Ukrajinu. Tokom posete poligonu, ruskog lidera pratio je ministar odbrane Sergej Šojgu.

Putina su pratile televizijske kamere i ovaj događaj je trebalo da pokaže da je ruski predsednik u mnogo boljem zdravstvenom stanju nego što su izveštavali zapadni mediji. Putin je čak ispalio nekoliko hitaca iz snajperske puške Dragunov. Na snimku koji je objavljen na internetu vidi se kako ruski predsednik gađa metu sa slušalicama protiv buke, naočarima i crnom jaknom. Nije se, međutim, pokazalo da li je Putin uspeo da pogodi nekog od zamišljenih neprijatelja.

Predsednik Rusije je potom razmenio nekoliko rečenica sa jednim od mobilisanih. Kako prenosi agencija RIA, ruski lider je, između ostalog, pitao vojnika da li je ovladao vojnim veštinama posle obuke na terenu i na kraju mu poželeo sreću. „Čuvaj se, Ruslane“, rekao je vojniku na kraju.

Nakon što je na internetu objavljen snimak poligona kod Rjazanja, krenule su ponovo glasine o Putinovom zdravlju i dvojniku, a dokaz za to je, navodno, Putinova ruka. Gledaoci su primetili da predsednikova ruka izgleda nešto drugačije nego inače.

„Ovo nije Putin. Dvojnika je izdala ruka“, napisao je jedan internet korisnik, „To je dvojnik“, rekao je drugi korisnik. „To (na ruci) je znak da je dvojnik“, rekao je treći.

Drugi korisnici na društvenim mrežama spekulisali da je to još jedan dokaz lošeg zdravlja ruskog lidera, o kojem se govori poslednjih meseci.

„Video snimci koje su objavili ruski vladini mediji pokazuju šta bi mogli biti tragovi od intravenozne terapije na ruci Putina. Za isti događaj, Kremlj je objavio dva video snimka: jedan sa gomilom vodenih žigova (što čini ruku teže uočljivom), drugi bez ikakvog snimka njegove ruke“, napisao je jedan korisnik.

(MONDO)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime