„TAJ MLADI MUDŽAHEDIN“! Bora Đorđević opleo po Naseru i Sadiku, muzičar nije birao reči, a onda otkrio da je sve to posledica srpskog ćutanja!

0

Bora je vidno izrevoltiran nakon skandala koji trese domaću javnost

Nakon što su ljudi na društvenim mrežama žestoko osudili ovogodišnjeg finalistu „Zvezda Granda“, Sadika Hasanovića, koji je pevao pesme o klanju Srba i slikao se s Naserom Orićem, pa potom takmičenjem u „Grandu“ pokušao da stekne slavu, prašina se ne stišava. Mreže su se usijale od komentara da ovaj mladić treba da bude kažnjen na neki način, a neki su čak poručili da mu treba zabraniti ulazak u Srbiju.

Skoro niko od članova žirija nije se javljao na telefon, osim Đorđa Davida koji rekao da se produkcija pita za te stvari.

– Pitajte produkciju za te stvari, mi kao članovi žirija sa tom decom imamo divan odnos, trudimo se da ih u profesionalnom smislu podignemo na što je moguće viši nivo, a to ko kome, kako, zašto, to me ne interesuje – rekao je Đorđe David za Objektiv.

Bora Đorđević je zaključio da je sve ovo posledica srpskog ćutanja.

– To je poslednica srpskog ćutanja o zločinima Nasera Orića i njegovih bandita, igranja glumačkih poturica u propagandnim filmovima, čutanja o presudama sramnog Haškog tribunala. Nisu krivi tata i sin sateliti niti „Grand produkcija“, taj mladi mudžahedin nije u takmičenju pevao te pesme – rekao je Bora Đorđević.

Alo/printscreen
OBJEKTIV/ ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime