TEŠKA TRAGEDIJA U ZORU U NOVOM BEOGRADU: 6 mrtvih, 6 povređenih, gorelo sedam stanova u televizorki

0

Buknulo na 7. spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat. Požar gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vozila

BEOGRAD – U požaru koji se dogodio rano jutros oko četiri sata ujutru u Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, u tzv. zgradama televizorkama, stradalo je 6 ljudi pošto je vatra buknula na 7. spratu a onda je zahvatila i stanove na 8. i 9. spratu.

Prema prvim informacijama, stradalo je 6 ljudi, a 6 je povređeno. U jednom stanu nađena su tri, u drugom jedno, a u trećem dva ugljenisana tela.

Jedna žena je smeštena u bolnicu sa teškim opekotinama. Prava drama odvijala se u ovoj zgradi a požar je gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vatrogasnih kola. Povređen je i jedan vatrogasac koji je iznosio staricu iz jednog stana.

Navodno, prvo je buknulo na sedmom spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat.

Na lice mesta jutros je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je reč o teškoj tragediji: “Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju… Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih… Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju.”

 

Kurir

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime