Tragičan kraj potrage za Đokićima: Sumnja se da je tročlana porodica iz Aleksinca ubijena

0

Njima se trag izgubio u nedelju, a njihova tela pronađena su danas u ataru sela Moravac

Porodica Đokić, Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25) iz sela Žitkovac kod Aleksinca, čiji se trag gubi u nedelju, pronađena je mrtva, saznaje Telegraf.rs.

Veruje se da su Đokići ubijeni, a njihova tela su danas pronađena u ataru sela Moravac.

Prema nezvaničnim informacijama, tela su spaljena, a obdukcija bi trebalo da pokaže kako su Goran, Gordana i Lidija stradali.

Podsetimo, poslednji put su viđeni u nedelju, a njihov nestanak prijavljen je 29. septembra.

Automobil porodice jutros je pronađen spaljen, u ataru sela Tešica, a potom su njihova tela otkrivena u ataru sela Moravac, koji je od Tešice udaljen nekoliko kilometara.

Policija je odmah nakon pronalaska automobila blokirala čitavo područje, a na lice mesta su odmah stigli forenzičari kako bi uzeli dokaze.

Kamera je automobil Đokića poslednji put snimila baš u selu Tešica, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata nakon što je porodica krenula iz kuće Goranove majke.

Goranova snaha Verica ispričala je ranije da su u nedelju bili na ručku kod njegove majke u selu Moravac i da nisu spominjali da bi negde otputovali.

Novica Aritonović, Gordanin brat, naveo je da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinca.

– Snimila ih je kamera na perionici nadomak Aleksinca, njihov „pasat“ prošao je tu u nedelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svetlo je gorelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Video sam da su poslednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do pre tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, videćemo šta će biti – kazao je Aritonović.

(Telegraf.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime