U Čačku još jedna osoba zaražena korona virusom, 118 osoba u kućnoj izolaciji

0
Foto: Printscreen

Preporučeno je ustanovama, školama, preduzećima da u dovoljnoj količini, obezbede dezinfekciona sredstva za pojačano održavanje higijene ruku i prostora .

U Čačku je potvrdjen treći slučaj obolelog od korona virusa, saopštio je danas Radni tim za praćenje širenja korona virusa u tom gradu. U kućnoj izolaciji u Čačku nalazi se 118 osoba, a u čačanskoj Opštoj bolnici jedno lice je hospitalizovano sa blagim simptomima repsiratoren infekcije.

Posete čačanskoj bolnici su do daljeg zabranjene.

Na snazi je naredba o zabrani okupljanja na javnim mestima u zatvorenom prostoru kada se okuplja više od 100 ljudi, a kako se navodi, inspekcijske službe pojačale su nadzor.

Radni tim za praćenje širenja korona virusa na teritoriji grada Čačka formiran je juče i doneo je rešenje o zabrani skupova u zatvorenim objektima, da se utakmice igraju bez publike, kontrolu objekata pored auto-puta, smanjenje turističkih dolazaka iz zaraženih područja.

Preporučeno je ustanovama, školama, preduzećima da u dovoljnoj količini, obezbede dezinfekciona sredstva za pojačano održavanje higijene ruku i prostora.

(Espreso.rs/Beta)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime