U OVOJ KUĆI ŽIVEO NASTRADALI MLADIĆ IZ ČAČKA, MIHAJLOV UJAK: Porodica slomljena od bola, otkrio gde je Mihajlo krenuo kobne večeri

0

U Čačku u porodičnoj kući nastradalog mladića Mihajila Lečića (26), u naaselju Ljubić tuga i neverica. Majka, brat, ujak primaju saučešća rodbine, prijatelja i komšija, slomljeni od bola.

Mihajlo koji je bio vrhunski student, radio u IT sektoru, nastradao je u jednom trenutku zbog bahate vožnje mladog vozača.

– Svi smo u šoku, majka nije u stanju da govori, potpuno je slomljena. Mihajilo je bio treća godina Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, studije su mu dobro išle. Trenutno je radio u IT sektoru, jer je odlično znao engleski i programe i alate potrebne za taj posao. Te večeri je sa verenicom izašao da kupe večeru, kada je nastradao – kaže Mihajilov ujak Obrad Milosavljević.

– Usled neprilagođene brzine vozač je najpre udario u drugi auto od njega se odbio i naleteo na njih dvoje. Mihajila je na mestu ubio, a njegovoj verenici je polomio noge. Danas se radi obdukcija, sutra će se znati kada će biti sahrana -priča ujak.

– Imao je još dve godine do završetka fakulteta, od kojeg nije odustajao, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao, zato je radio u Beogradu – priča ujak.

– Lečići su divna porodica, duša me boli zbog tragedije koja ih je snašla. Radila sam sa Mihajilovom majkom, divnio ljudi i dobra deca. Otac im je od bolesti preminuo pre dve i po godine u Francuskoj pošto je skoro šest meseci proveo u komi. Divni ljudi, vredna deca… – rekla je komšinica porodice Lečić.

Izvor:
(Kurir.rs)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime