USKORO ĆE UDARNA VEST BITI KAKO SU POKEMONI NAPALI AMERIKU

0
Foto: Screenshot Youtube

Zaharova je takođe dodala da bi povratak Bajdenove administracije na rusku temu samo pokrenuo više pitanja.

Galama oko nedavnih neidentifikovanih letećih objekata (NLO) u Sjedinjenim Američkim Državama može se dovesti u vezu sa predstojećim izborima u Americi, s obzirom na nemogućnost da se vratimo pitanju Rusije, jer je „u potpunosti iscrpljeno“, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za radio Sputnjik.

– Znate da su izbori u SAD na pomolu. Nije ni čudo što će biti Pokemona, biće NLO-a, jer mi se čini da je jednostavno nemoguće nastaviti da promoviše temu Rusije, jer oni su je potpuno iscrpili i sveli do apsurda, zamarajući sve temom Rusije u svom informacionom i političkom polju. Tako da, jednostavno ne vidim drugi način kako da promovišu ovu temu dugi niz godina. Međutim, moraju nekako da iznenade javnost – rekla je ona.

Zaharova je takođe dodala da bi povratak Bajdenove administracije na rusku temu samo pokrenuo više pitanja „jer je njihova politika prema Rusiji koja se sprovodi u katastrofalnim razmerama i sa posledicama po celo čovečanstvo“.

Prošle nedelje, Severnoamerička komanda vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) uočila je tri „neidentifikovana objekta“, od kojih je dva oborila američka vojska u nacionalnom vazdušnom prostoru, a još jedan iznad kanadske teritorije.

Zabeleženo je da su sva tri objekta bila mnogo manja od kineskog balona, da su bila na nižoj nadmorskoj visini i da nisu bila slična po izgledu.

Poslednji od njih uništen je u nedelju iznad jezera Huron na američko-kanadskoj granici, a njeni ostaci su verovatno pali u kanadske teritorijalne vode.

Izvor: Happytv.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime