USTAŠO, NEMOJ DA POCEPAMO DRES I TEBE! Srpkinja OČAJNA jer sin ne sme da nosi DRES LUKE MODRIĆA! IMA PORUKU ZA SVE

0

Jedan korisnik je na ovu objavu hteo da zna ko je detetu rekao da je Modrić najbolji igrač sveta.

Jednu majku su zbog pitanja na Tviteru izazvalo nazivali raznim imenima, pljuvali i upućivali joj razne epitete, nazivajući je ustaškinjom i kretenom, pa dovodili u pitanje i njenu ulogu majke.

Ona se zapitala: “21. vek, ja treba detetu da objasnim zašto ne može da nosi dres Luke Modrića, najboljeg igrača sveta, u parkiću u Srbiji!?”

Njenom sinu su u Novom Sadu tinejdžeri pretili

“Mali ustašo, nemoj da pocepamo i dres i tebe!”.

Jedan korisnik je na ovu objavu hteo da zna ko je detetu rekao da je Modrić najbolji igrač sveta.

Pod znakom pitanja je da li je Modrić najbolji igrač sveta, neki su se osvrnuli na njegovu nacionalnost, neki na izgled (izgleda kao lasica koja je ukrala jaje) i na činjenicu da je titulu najboljeg igrača sveta proslavljao pevajući “hitove” Marka Perkovića Tompsona.

Bilo je mišljenja da dres kluba u kom igra Modrić, Real Madrida, ne bi bio problem. S druge strane, šahovnica…

Majka sinu treba da kaže da ni deca u Zagrebu ne nose dresove Nemanje Vidića, “zašto je tako, ukapiraće jednog dana”.

“Draga moja, ovde sve može, tamo ništa ne može, pobrkali ste države”, na šta je majka odgovorila da to jednostavno nije tačno.

Javila se i jedna građanka Hrvatske, koja je primetila da Srbe u Puli niko ne dira:

Mama je potom dobila i predlog da dete obuče u srpska obeležja, pa da se pola sata slikaju i snimaju na splitskoj rivi, a podnosilac tog predloga će posle dan i noć da čuva dete u bilo kom parku u Srbiji.

“Despot Stefan” je predložio da majka obuče detetu dres i da će ga on lično čuvati, a ako “ih bilo ko popreko pogleda, on će majci i sinu kupovati tri meseca omiljene slatkiše”.

“Mnogi neće da znaju da je Modrić ipak i više Srbin zbog ponosne majke koja ga je rodila”, ali je stigao odgovor od Gorana Horvata koji smatra da je “Modrić Srbin kao što je i Đoković Hrvat, zaboravljaš da su mu Srbi kuću zapalili”.

Jedna mama imala je drugačija iskustva:

“Nemam ništa protiv Luke Modrića na nacionalnoj osnovi, ali je očajan igrač i daleko od najboljeg”, napisao je Janko Stefanovič i dodao da se niko ne bi bunio protiv klupskog dresa Luke Modrića, dok je Bogdan Obradović mišljenja da je u Zagrebu veoma popularan dres Duleta Kecmana.

Slobodan Tešić smatra da majka treba da pita vaterpoliste Crvene zvezde zašto njeno dete ne treba da obuče Modrićev dres podsećajući na batine koje su vaterpolisti dobili u Splitu.

“Njegov dres se ne nosi ni u Zagrebu, kažu purgeri da je seljačina”, napisao je Todor Dobrnjac.

Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime