VELIKI PROBLEM ZA CELU ZEMLJU Milan Knežević saopštio loše vesti za Crnu Goru

0

Jedan od lidera Demokratski front Milan Knežević je u izjavi za Pobjedu kazao da do sada razgovora između njih i Demokrata nije bilo – ni zvanično ni nezvanično

“Ja ostajem i dalje pri stavu da treba naći rješenje unutar parlamentarne većine, a mislim da je ono na relaciji Demokrata i DF-a u ovom trenutku. Poslije toga bi onda vjerovatno bilo lakše upriličiti sastanak svih predstavnika partija vlasti”, istakao je Knežević.

Dodao je i da nisu dobili nikakav poziv od Demokrata, te da su oni inicijativu pokazali.
“Ja sam sa svojim jasnim stavom o tome da treba razgovarati poslao i jasnu poruku da smo mi voljni da, oko svake problematike koja komplikuje parlamentarnu i krizu u izvršnoj vlasti, pokušamo da nađemo rješenje”, naglasio je jedan od lidera DF-a.

Njihovi zahtevi su, rekao je, jasni i poznati, a da li će prihvatiti određene modalitete kako bi se postigao dogovor nije mogao da odgovori.

“Mi smatramo da je ozbiljna parlamentarna i kriza u vladi, tako da su neophodni neki radikalni rezovi koji će zaštititi interese građana koji su nam dali podršku 30. avgusta. I vjerujem da su kolege u parlamentarnoj većini toga svjesne, jer je jedan od zaključaka sa posljednjeg sastanka bio da je status kvo neodrživ”, poručio je Knežević.

ALO – Pobjeda

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime