(VIDEO)Boško Obradović rasturio proteste po zadatku: “Idemo kući jer nas je malo”

0

Ispred zgrade Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu, večeras u 20 časova počeo je protest u organizaciji Građanskog otpora, posle četvrt časa došlo je do incidenta i probijanja zaštitne ograde, ali je sve na kraju završeno razilaženjem okupljenih već pre 21 čas.

Boško Obradović napušta proteste: "Idemo kući jer nas je malo"

Gepostet von Novi Centar am Donnerstag, 7. Mai 2020

Među okupljenima su viđeni Boško Obradović, Zoran Lutovac, Marko Bastać, Srđan Milivojević, Marinika Tepić, profesor Čedomir Čupić… posle 15-tak minuta došao je i Dragan Đilas, a organizator je bio Građanski otpor, koji je preuzeo organizovanje protesta od udruženja „1 od 5 miliona“.

Gepostet von Novi Centar am Mittwoch, 6. Mai 2020

Opozicioni tviteraši su ovo Boškovo odustajanje od protesta protumačili kao namerno rasturanje protesta po zadatku naručeno od Đilasa:

Sergej Trifunović izlazi na izbore

Nakon što je glumac i lider PSG Sergej Trifunović objavio da njegova partija izlazi na izbore u opoziciji je blago rečeno nastala konfuzija.

Sergej ima veliku šansu da povuče i deo apstinenata na izbore ali i da poptuno uruši ideju bojkota i preuzme glasače SzS i Dragana Đilasa. Ujedno, izlazak Sergeja na izbore daje legitimitet Vučićevoj koaliciji za novi saziv parlamenta.

Novi centar

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime