(VIDEO)Ko je zapravo koga prvi napao – Video snimak raskrinkao Sergeja: Trifunović šutira biciklistu!

0

Iako je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović tvrdio da ga je juče u centru Beograda napao i biciklista koji je na njega izvadio šrafciger, danas je na društvenim mrežama objavljen i snimak koji ga demantuje.

Na snimku se vidi da je Trifunović taj koji je napao biciklistu, i to šutnuvši mu bicikl sa zadnje strane.

Parazit (@parazitsrBski) Tweeted:

Na osnovu snimka da se zaključiti da je biciklista u prolazu dobacio nešto što je lidera PSG-a vidno iznerviralo, te se ovaj naglo okrenuo, pojurio za biciklistom i šutnuo mu zadnju stranu bicikla. Šrafcigera, koji je Trifunović juče pominjao, na snimku nema.

Podsetimo, juče u centru Beograda, na lokaciji gde je PSG skupljao potpise podrške za izbornu listu, došlo je do incidenta kada je jedan prolaznik udario Trifunovića u glavu, a navodno je došlo do koškanja i sa biciklistom koji je, prema Trifunovićevim rečima, izvadio šrafciger.

Član predsedništva PSG Pavle Grbović ispričao je da je jedan prolaznik Trifunoviću vikao da je „izdajnik“ i „da mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić skuplja potpise za listu“.

„Nakon kraće rasprave, čovek je Trifunovića udario pesnicom u glavu“, rekao je Grbović.

Trifunović je ocenio da mu „metu na čelu crtaju simpatizeri opozicije koja je proglasila bojkot izbora“.

Kako je ispričao, jedan od prolaznika pitao ga je ko je kupio šator, a on mu je odgovorio „Vučić“.

„‘Da, da, Vučić, znamo da je Vučić’. Ja rekoh: ‘Ali, Đilas je platio ozvučenje’, kaže on: ‘Nemoj ti meni’. Ja sad provalim da je čovek zaista ozbiljan i kažem: ‘Pozdravite Vašu gospođu majku’. To je zaista sve što sam rekao. I sledi takav udarac, ja skačem na njega, moji me drže…“, rekao je Trifunović za „Al Džaziru“.

Tada, je, prema njegovim rečima, drugi čovek prolazio biciklom i izvadio šrafciger.

„To je čovek koji već tri dana dolazi ovde i baca najgore moguće uvrede, koji na mene vadi šrafciger”, tvrdio je juče Trifunović.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime