Vratiću te na fabričko podešavanje: Maja Marinković uputila jezive prijetnje Jeremićki! Starleta bijesna: Hoćeš da te narod žali!

0

Maja Marinković ne prestaje da piše o Jovani Jeremić na društvenim mrežama, nakon što je voditeljka uplela u skandal oko prijetećih poruka.

Naime, Jovana Jeremić tvrdila je da je meta ljudi Veljka Belivuka i to zbog javnog rata sa Majom Marinković i da je u sve umiješana i Tamara Đurić. Jeremićeva je medijima dostavila poruke u kojima joj se prijeti, šokiravši javnost, da bi potom Maja rekla šta ima na tu temu.

– Ova retardirana žena izmišlja svakakve priče, pa čak i prijetnje! Smiješna priča! Miješa razne ljude i lupeta gluposti, što joj je, inače, profesija! Žena je totalni degenerik, očigledno joj je bilo malo reklame preko mog imena – navela je Maja na Instagramu.

– Ja želim samo da demantujem te laži, a ona neka nastavi da se dopisuje sama sa sobom i da šalje lažne poruke! Ološ nad ološima! Nije lud njen bivši muž, čim je šutnuo kao posljednju krpu. Kome treba neurotična bolesnica u životu? – dodala je Marinkovićeva tad bijesno, a sad je iznijela još štošta.

– Pozovi mene u jutarnji program, da ti ja objasnim neke stvari i da te vratim na fabričko podešavanje! – napisala je Maja, uz emotikon poljupca.

– Sada je meni jasno sve, nije bolest sve što boli! A to što ti misliš da si novinarka i da možeš da se služiš lažima, i da sve oko tebe prozivaš, to si se malo z…bala. To što se pozivaš na druge ljude, glumiš neku silu, vrijeđaš, a onda kao p…a plačeš javno da bi se narod sažalio da dobije 100 pratilaca na Instagramu, jako seljačka priča, doduše u tvom stilu – dodala je Marinkovićeva.

Izvor: Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime