VUČIĆU SE SPREMA IZDAJA Vulin otkrio ko planira prevrat u Srbiji: Znam, izdaće ga zdravlje ili oni…

0

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin o pritiscima koji se vrše na predsednika Vučića: Ne znam da li će Vučića pre izdati zdravlje ili članovi Vlade koje je stvorio

„Pritisci na Aleksandra Vučića da napusti vojnu neutralnost i uvede sankcije Rusiji rastu brže nego što bilo ko može da zamisli.

To što Vučić ima hrabrosti i da se suprotstavi i da izdrži, ne znači da pritisaka nema i da bi bilo ko drugi mogao da ih izdrži, ne znam ni koliko će on izdržati pre nego ga izda zdravlje ili neki članovi Vlade Srbije i stranke koje je stvorio, ko bude prvi.

http://ORBAN U STRAHU “Uveli smo sankcije Rusiji, platićemo cenu”

Da Srbija uvede sankcije Rusiji ništa bitno se ne bi promenilo, ali sile NATO pakta ne traže uvođenje sankcija Rusiji zato što će to nešto promeniti, već zato što će to pokazati da poslednji slobodni narod u Evropi nije više slobodan i da je njegov vođa slomljen. Aleksandar Vučić je poslednji slobodni lider u Evropi koji brine o svom narodu, ali i o zaboravljenim vrednostima morala i zahvalnosti, Srbi bi rekli, Vučić ima obraza. Zato Vučića toliko lome da pokažu da nema slobode za male, i da samo veliki imaju prava na interese i prijatelje. Ne znam da li će uspeti da slome SNS i da ne kandiduju Vučića za predsednika Srbije, ali znam da koliko bude Vučića u politici Srbije, toliko će biti slobodne Srbije“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, komentarišući pritiske koji se iz zemlje i iz inostranstva vrše na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uvede sankcije Rusiji i da se ne kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime