VULIN ŽUSTRO ODBRUSIO PRVOJ ŽENI KOSOVA Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred „žutom kućom“

0

Razmere zločina OVK su tolike da je za njih mora da bude formiran poseban sud.

Ni sva nakolnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zlčini šiptarskih terorista. Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vljosa Osmani želela.

Ovako je ministar policije Aleksandar Vulin reagovao na tvrdnje predsednice privremenih institucija na KiM, u intervjuu nemačkom „Špiglu“, da Srbija treba da padne na kolena i da su Srbi na KiM počinili genocid.

– Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred „žutom kućom“ i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK. Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti – istakao je Vulin.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime