Zašto tviteraši ne vole Branka Kockicu

0

Glumac Branko Milićević, deci omiljeni Branko Kockica, odbornik je u Skupštini sa liste SNS-a, što mnogi tviteraši ne dočekaju blagonaklono. 

Jedan od njih je, nakon Milićevićevog izlaganja, a vezanog za budžet u Skupštini grada napisao: „Nekad Branko Kockica, sada Branko Sraćkica“.

U videu koji je iziritirao ovog tviteraša, Branko Kockica osvrnuo se na svoj dugogodišnji rad na televiziji i na to kako su ga gotovo svi odbornici gledali kao deca i verovali mu, a onda ih je zamolio da mu „veruju i sada i ne uđu u istoriju tako što će glasati protiv istorijskog budžeta“.

– Počeću citatom Duška Radovića. Poštovana deco, kraj citata. Draga poštovana deco moja, kažem moja zato što ste svi vi, čast izuzecima malog broja, kao što su kolege iz PUPS-a. Svi ste vi moja deca, jer ste me gledali na TV-u kada ste bili mali, za razliku od ovih PUPS-ovaca koji su me gledali kada su bili veliki. Svi ste me gledali i svi ste mi verovali. I deca partizanovaca i deca zvezdaša. Zato se nadam i želim da mi verujete i sada kada ste veliki. Pa, molim i partizanovce i zvezdaše i sve članove svih partija da ne uđu u istoriju tako što će glasati protiv istorijskog budžeta. Hvala vam – rekao je on u Skupštini.

Komentari koji su usledili nisu bili ništa manje brutalni od onog koji je dao tvorac tvita.

Neki su bili začuđeni njegovom transformacijom:

 

Espreso, Novi centar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime