ZATVOR! Hrvatski TikToker prvo nazvao Novaka USTAŠOM, pa pozvao na SMRT SRBA: Najbolji su kad su HLADNI i u LEŽEĆEM POLOŽAJU

0

Na društvenoj mrežama danima već kruže šokantni snimci tiktokera Kristijana Markovića, hrvatskog državljanina, u kojima negativno govori o Srbima.

Posebno je šok izazvala njegova skandalozna izjava da je najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, toliko uspešan zato što ima hrvatske krvi.

 

Ta izjava izazvala je pravu lavinu komentara na internetu, a još veći šok usledio je nakon isplivavanja drugog snimka na kome izjavljuje da nema ništa protiv Srba, ali ih najviše voli hladne i u ležećem položaju.

U „razgovoru“ sa igračkom medom koga sve vreme drži uz obraz Kristijan je rekao:

– Ja i Rakica (pretp. plišana igračka) nemamo ništa protiv Srba. Dapače, Srbi su dobri, ali kad su hladni i u ležećem položaju, kad ćute – rekao je Kristijan, koji je na svom videu stavio i natpis „Kad postanu nebeski narod, R.I.P Srbija“.

Da li zbog publiciteta ili zbog istinske netrpelljivosti prema Srbima Kristijan snima ovakve klipove, nije poznato, svakako ovakve izjave su potpuno nedopustive, i jasno ukazuju na govor mržnje, koji dodatno dobija na težini budući da je istorija Srba u Hrvatskoj svima dobro poznata.

Ovakve izjave zaslužuju ne samo gašenje Kristijanovog profila na TikToku, koga prati preko 17.000 ljudi, već i kaznu zatvora, koju zaslužuje svako ko širi mržnju na nacionalnoj osnovi i iskazuje krvoločne želje za uništenjem jednog naroda.

Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime