Zatvorićemo sve šaltere javnih službi

0
Ana Brnabić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Usvajaju se dodatne mere.

“Zatvorićemo sve šaltere, ograničićemo dodatno kafiće po metru kvadratnom, zabranjujemo izvoz lekova”, rekla je danas premijerka Srbije Ana Brnabić nakon što je sinoć uvedeno vanredno stanje na teritoriji naše zemlje.

Premijerka je rekla da penzioneri nisu poslušali apel.

– Veliki broj penzionera je na ulicama, šalterima. Sve u svemu smo složili da je situacija sa građanskom disciplinom zabrinjavajuća. Usvojićemo dodatne mere – istakla je ona.

Dodatno ćemo pooštriti mere za rad kafića i restorana i broj osoba koje mogu da budu, kazala je ona i dodala da je intencija da ne ograničavamo po broju ljudi.

– Usvojićemo mere po kvadratnom metru po osobi. Zatvorićemo sve šaltere javnih sližbi. Po resorima ćemo doneti po sednici Vlade, da se odlažu svi poslovi do daljnjeg – zaključila je ona.

Podsećamo, od sinoć je u Srbiji uvedeno vanredno stanje zbog korona virusa. Broj obolelih u ovom trenutku na teritoriji naše zemlje je 55.

Predsednica vlade Ana Brnabić apelovala je ranije danas na građane da slušaju preporuke države i stručnjaka za smanjenje širenja korona virusa i istakla da će u suprotnom biti uvedene drastičnije mere, među kojima su i potpuna zabrana slobode kretanja i policijski čas.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime